april 12, 2024 Door gertjan Uit

Vloerbescherming

Vloerbescherming PVC / SPC vloeren

Als we denken aan het inrichten van ons huis, dan denken we vaak aan meubels, decoraties, en verlichting. Maar het is gemakkelijk te vergeten hoe belangrijk ook de kleine dingen kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals vloerglijders. Deze kleine meubelaccessoires plaats je om de meubelpoten heen of eronder, waardoor deze geen krassen meer kunnen veroorzaken op je vloer. Zeker op je PVC / SPC vloer zijn vloerglijders een aanrader, want ze beschermen je vloer tegen beschadigingen.

Kies dan voor goede bescherming. Scratch no More heeft hiervoor een slim systeem ontwikkeld wat bestaat uit een basisdeel en een vervangbaar beschermingsvoetjes. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel dat blijft behouden bij vervangen is het wisselen van het beschermingsvoetje erg eenvoudig en bovendien kostenbesparend. Een professioneel en effectief vloerbeschermingssysteem voor iedere situatie. Voor harde en zachte vloeren. Of het nu gaat om meubels met glijders, poten of wieltjes. Voor elk onderstel bied Scratch no More een passende oplossing. 

  • Een compleet systeem voor de meest voorkomende meubelen
  • Garantie dat Scratch no More producten niet krassen
  • Duurzaam geproduceerde producten die lang mee gaan
  • U hoeft het maar eenmalig te monteren
  • Losse beschermvoetjes die eenvoudig verwisselbaar zijn
  • Alle beschermvoetjes zijn geluiddempend en zorgen voor minder contactgeluid, waardoor je op die manier geen geluidsoverlast meer veroorzaakt

Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More! Klik op onderstaande Banner om rechtstreeks te bestellen en ontvang 5% korting op uw aankoop.